Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med kaviartäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabbgjord och god fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kaviar, crème fraiche, röd lök, dill, lite salt och lite peppar. Lägg fisken på ett lättsmort smör- eller bakpapper. Bred kaviarsmeten över. Täck med folie och låt stå i ugnen, 200 grader, i ca 10 minuter.
  2. Servera med kokt potatis, varma tomatskivor och finhackad gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TTJ 29 september 2010

    Räknade denna rätt som 4 points med vanlig lätt creme fraiche. Extra för tillbehör.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.