Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med kokosrisotto

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Saftig fisk med fräsch risotto med asiatisk touch. 390 kcal per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i olja, tillsätt ris och ingefära och rör om 1 minut. Koka upp buljongen och tillsätt den, lite i taget under omrörning.
  2. Tillsätt kokosmjölken och fortsätt koka tills riset är kokt al dente. Blanda ner sockerärter, paprika och koriander.
  3. Krydda och halstra fisken i oljad stekpanna. Servera genast med risotton toppad med rostade kokosflingor och korianderblad. Servera salladen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.