Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med krispigt gremoulatatäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En smak av Italien

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º Salta fisken och lägg den i en smord ugnssäker form. Mixa alla ingredienser till täcket i en matberedare. Fördela smulblandningen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min.
  2. Servering Servera fisken med kokt potatis och ångad eller lättkokt broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 19 mars 2016

    Mycket god smak, men jag lyckades inte få gemolatatäcket knaprigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.