Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med pepparrotstäcke

(1 kommentar)  
Fisk med pepparrotstäcke Fisk med pepparrotstäcke Fisk med pepparrotstäcke
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mild fisk passar bra ihop med stark pepparrot. Använd färsk riven eller mosad på tub eller burk. Pressad potatis är väldigt gott till, kom ihåg att du inte behöver skala. Kör den i potatispressaren så stannar skalet kvar i den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnsfast form. Täck med tomatbitarna. Blanda lättcrème fraiche, pepparrot, persilja, dill, salt och peppar. Bred på röran. Stek fisken i 15-20 minuter i 225 grader.
  2. Servera med potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bitten56 21 februari 2015

    Detta var jättegott. Vi hade pressad potatis och grön sparris till.En 5:a blir det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.