Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med sugar snaps o härlig sås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Länge sedan vi åt fisk,hittade på detta och det blev supergott. Härlig smak med kryddorna!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en ugnsform. Lägg i sugar snapsen(socker ärtorna) runt om och lite över. Vispa ihop crème fraiche, krossade tomater, tomatpurè utblandat med vattnet och kryddor. Slå det över fisken och sugar snapsen. Smula buljongtärningarna över. Sätt in i 200 grader varm ugn i en timme. Klart att servera med potatis och grönt.!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.