En underbart god vardagsrätt! Gyllene, panerade fiskfiléer får en underbar smak av en lätt dragonmajonnäs och en tomatsås.
Instruktioner
- Dragonmajonnäs: Vispa ihop äggvitorna och senapen. Vispa ner oljan droppvis. Vispa kraftigt tills majonnäsen är vit. Krydda med dragon. Droppa ner citronsaften under vispning. Förvara såsen kallt.
- Tomatsås: Lägg krossade tomater, tomatpuré, chilifrukt och rödvinsvinäger i en mixer eller matberedare. Mixa och häll blandningen i en kastrull. Krydda med dragon och salt. Värm upp såsen.
- Blanda ströbröd och salt i en djup tallrik. Blanda väl. Doppa fiskfiléerna i äggvitan och panera dem sedan i ströbrödsblandningen. Tryck till med fingrarna så att paneringen fastnar.
- Hetta upp 1 msk olja på medelvärme i en stekpanna. Stek fisken på ena sidan i ca 3 minuter. Tillsätt resten av oljan och stek även andra sidan i 3 minuter. Servera fisken med såserna och pasta eller sallad.
Publicerat den
25 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar