Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk och fänkålspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fixa en hel fiskgryta medan riset kokar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär fisken i bitar. Strimla fänkålen tunt och dela tomaterna. Häll grädden och smakpastan i en panna. Tillsätt fänkålen, rör om och koka upp. Lägg ner fisken och låt den sjuda i 2 min eller tills fisken är klar. Rör ner tomaterna och låt det bli varmt.
  3. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.