Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk och saffranssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härlig och krämig fisksoppa med saffran. Använd gärna Amandinepotatis som gifter sig fint med övriga ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skala och skiva moroten tunt. Skala, dela och skiva potatisen tunt.
  2. Fräs lök, morot och potatis i olivolja ett par minuter. Tillsätt fiskfond och vatten. Sjud i ca 10 minuter under lock. Vispa i crème fraiche och koka ihop ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär fiskfilén i bitar och lägg ner i kastrullen. Sjud försiktigt i 5-6 minuter. Dela och lägg i tomaterna. Servera gärna med nybakat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.