Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk på fat med sällskap

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Den här fiskgratängen blir alltid mycket uppskattad och är så lättlagad. Ett av mina absoluta favoritrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Tina fisken bara såpass att den kan skäras i ca 4 cm breda stycken. Smörj en eldfast form och lägg fiskbitarna i mitten (se bild). Salta och peppra.
  2. Lägg de frysta broccolibuketterna i en ring runtom. Rör ihop mjölk, majonäs och senap. Häll blandningen över fisken och broccolin.
  3. Sätt in fatet i ugnen i 15 min. Ta ut det och strö riven ost över, eller täck alltihop med tunna skivor ost. Sätt in i ugnen ytterligare 15 min.
  4. Ris eller potatis serveras till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.