X

Fisk under täcke

Härligt god & snabb fiskrätt

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fisk
Betyg (23 röster)
Antal personer
6 st
Fisk under täcke

Ingredienser

ca 800 g Fiskfiléer (gös , hajmal eller hoki)
ca 100 g finhackad Fetaost
2 dl Lätt crème fraiche
2 dl Milda matgrädde 4 %
1 förpackning Cocktailtomater ca 200 gr
1 Paprika röd eller gul , fin hackad
Salt
Peppar

Gör så här

Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar)

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Skölj och torka fisken. Ta bort ev. ben, skär den i 4 cm breda bitar.

Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat.

3. Rör samman hackad fetaost, tomater, paprika och crème fraiche och grädde till en kräm.

Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt.

4. Stek fisken mitt i ugnen 12–15 minuter.

5. Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis.

Smaklig måltid.
Visningar:
20412
Sparat:
978

LIKNANDE RECEPT

Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Dumlekladdkaka
över 2 månader
Köttfärslimpa m
av LEDIVO
över 2 månader