Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiff á la Lindström

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Istället för biff så är denna klassiker med fisk. Serveras med råstekt potatis, persiljesmör och saltgurka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i smör. Blanda ihop fiskfärsen och äggen till en jämn smet. Blanda i löken och övriga ingredienser. Forma till fyra biffar och stek i panna ett par minuter på varje sida.
  2. Mixa smör och persilja och smaka av med salt, peppar och citronsaft.
  3. Servera med råstekt potatis, persiljesmör och saltgurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.