Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiff med romsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela fisken i matberedare. Lägg i potatismjöl, äggvita, salt och peppar och rör ihop.
  2. Blanda i gräslöken och forma 4 biffar. Vänd i ströbröd och stek i olja ca 4 minuter per sida.
  3. Blanda crème fraiche, löjrom och dill. Servera med kokt potatis och sockerärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.