Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatiska fiskbiffar med zucchininudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sött möter salt i dessa smakrika biffar som serveras med zucchininudlar och söt/syrlig sås. Byt ut 200 g av fisken mot räkor, pilgrimsmusslor eller krabbkött. LCHF-vänligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka eller mixa fiskköttet i en matberedare. Vispa upp ägget och blanda ner. Hacka salladslöken fint, kärna ur och finhacka chilin. Vänd ner tillsammans med fisksåsen, sesamoljan och den rivna ingefäran. Forma biffar och vänd dem i sesamfrön. Stek i ca 3 minuter per sida.
  2. Strimla zucchinin med en mandolin eller osthyvel. Kärna ur och finhacka chilin. Strimla mangon, dela tomaterna och finhacka koriandern, även stjälkarna. Blanda allt med zucchinin.
  3. Rör ihop dressingen och häll över zucchinin precis före servering. Toppa gärna med lite hackade jordnötter och färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.