Sött möter salt i dessa smakrika biffar som serveras med zucchininudlar och söt/syrlig sås.
Byt ut 200 g av fisken mot räkor, pilgrimsmusslor eller krabbkött.
LCHF-vänligt.
Instruktioner
- Finhacka eller mixa fiskköttet i en matberedare. Vispa upp ägget och blanda ner. Hacka salladslöken fint, kärna ur och finhacka chilin. Vänd ner tillsammans med fisksåsen, sesamoljan och den rivna ingefäran. Forma biffar och vänd dem i sesamfrön. Stek i ca 3 minuter per sida.
- Strimla zucchinin med en mandolin eller osthyvel. Kärna ur och finhacka chilin. Strimla mangon, dela tomaterna och finhacka koriandern, även stjälkarna. Blanda allt med zucchinin.
- Rör ihop dressingen och häll över zucchinin precis före servering. Toppa gärna med lite hackade jordnötter och färsk koriander.
Publicerat den
31 oktober 2015
Liknande recept
Skriv kommentar