Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar á la Bettan

(1 kommentar)  
Fiskbiffar á la Bettan Fiskbiffar á la Bettan
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dessa biffar smakar mums, tycker även jag som annars aldrig äter fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en bunke och låt svälla en stund.
  2. Mixa torskfilén i en matberedare till färs.
  3. Hacka löken och blanda ihop allt i bunken. Salta och peppra.
  4. Klicka biffarna i stekpannan och forma de till biffar. Stek biffarna i en stekpanna i smör.
  5. Servera med potatismos, äppelbitar och färsk babyspenat. Alt kokt potatis och stuvad spenat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tacomamman 7 oktober 2012

    Väl värda det extra arbetet att mixa fiskköttet. Bra att variera fiskmiddagen med.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.