Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar med kräftstjärtar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sambon som inte gillar fisk älskar dessa fiskbiffar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör fisken i matberedare så att den hackas sönder, tillsätt kräftstjärtarna och kör lite till. Blanda i ägg, salt, peppar och dill. Forma till biffar som steks eller grillas.
  2. Jag brukar servera biffarna som hamburgare med bröd, grönsaker, någon god sås och klyftpotatis till. Det går hem både hos vuxna och barn. Kan även serveras med potatis eller ris och sallad

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • mammis 30 juli 2008

    Tack för ett väldigt gott recept Familjen tyckte biffarna var jättegoda. Jag serverade till kokt potatis med riven morot och en kanongod citronsås till Full pott blir det

  • farmoringer 2 oktober 2010

    Tack för ett gott recept säger även jag... Fast jag tyckte det behövdes lite mjöl blandat i smeten också. Vart lite väl lös annars för att kunna forma biffar. Kanske beror det på vilken fisk man använder. Jag hade Alaska Pollok.. Men det var jättegott...

  • _Alexandra_ 29 januari 2011

    Jättegoda biffar! Blev verkligen god smak av kräftstjärtarna. Jag tillsatte även lite finrivet citronskal i mina och det blev kanon!

  • yvoand02 28 mars 2011

    Tack för ett enkelt och gott recept!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.