Saftigt goda biffar med färgglad nudelsallad och söt/syrlig sås.
Instruktioner
- Mixa torsken hastigt i matberedare, bara så pass att fisken finfördelas. Strimla citrongräset riktigt fint, annars blir det en träig smak. Blanda alla ingredienser och forma till 8 biffar.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna på medelstark värme i ca 3 minuter på varje sida.
- Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Kärna ur och finhacka chilin och vitlöken. Strimla vitkålen och skiva paprikan. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna och fräs chili och vitlök någon minut.
- Lägg i broccoli, vitkål och paprika och stek på stark värme några minuter. Vänd ner nudlar, sweet chilisås, limesaft, limeskal, fisksås och koriander.
- Blanda yoghurt, mango chutney och lime. Smaka av med salt.
- Servera fiskbiffarna med nudelsalladen och dressingen.
Publicerat den
22 mars 2012
Liknande recept
Skriv kommentar