Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar med nudelsallad och mango chutneydressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftigt goda biffar med färgglad nudelsallad och söt/syrlig sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa torsken hastigt i matberedare, bara så pass att fisken finfördelas. Strimla citrongräset riktigt fint, annars blir det en träig smak. Blanda alla ingredienser och forma till 8 biffar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna på medelstark värme i ca 3 minuter på varje sida.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Kärna ur och finhacka chilin och vitlöken. Strimla vitkålen och skiva paprikan. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna och fräs chili och vitlök någon minut.
  3. Lägg i broccoli, vitkål och paprika och stek på stark värme några minuter. Vänd ner nudlar, sweet chilisås, limesaft, limeskal, fisksås och koriander.
  4. Blanda yoghurt, mango chutney och lime. Smaka av med salt.
  5. Servera fiskbiffarna med nudelsalladen och dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.