Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar med tomatraita

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera fisken på ett nytt sätt och med nya kryddor! Här botaniserar vi den indiska kryddhyllan och hittar heta kryddblandningar som får smaklökarna att slå kullerbyttor. Till det serveras en sval och fräsch tomatraita med smak av spiskummin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka laxen eller mixa grovt. Skala och finhacka vitlöken. Hacka purjolöken. Blanda allt med laxen. Tillsätt salt, sambal oelek, ingefära, garam masala, citronskal, mjöl och youghurt. Blanda till en jämn färs.
  2. Forma färsen till små biffar och stek dem i smör i en stekpanna ca 2 minuter på varje sida.
  3. Hacka tomaten. Blanda ihop alla ingredienser till raitan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.