Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar de luxe

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lite lyxigare vardagsmat..

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset. Värm fiskbullar, vin, chilisås, creme fraiche eller grädde försiktigt. Rör ner dillen. Lägg det kokta riset i en ugnsfast form. Bred ut fiskbullarna och såsen ovanpå. Strö över den rivna osten. Gratinera på 225 grader på andra falsen nedifrån i 15-20 minuter. Lägg på räkorna på toppen, servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.