Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar i räksås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Min dotter älskar dessa, och hon är den största matvägraren som finns, så det måste säga en hel del om denna rätten :-) Helt fantastiskt god för även små matvägrare ;-)

Ingredienser

Instruktioner

Häll över buljongen från burken med fiskbullarna i en kastrull. Tillsätt mjölk och vetemjöl och vispa upp under uppkokning. Låt såsen sjuda 3 minuter. Salta och peppra. Tillsätt fiskbullar, räkor och dill. Rör om försiktigt och låt allt bli genomvarmt. Servera med kokt pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.