Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar med kräftsås, kokt ris med gröna ärtor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hur vardagsmaten blir festmat

Ingredienser

Instruktioner

Häll av buljongen från fiskbullarna och häll den i en kastrull. Vispa ut mjölet i fiskbullebuljongen tillsammans med matlagningsgrädde och hummerfond. Koka upp under ständig omrörning. Låt sjuda 3 minuter. Tillsätt fiskbullar och kräftstjärtar och låt de bli ordentligt upphettade. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt dill och servera med kokt ris som blandas med gröna ärtor de sista 2 minuterna av koktiden. Servera gärna med en citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.