Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullsragu med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

För den som älskar fiskbillar

Ingredienser

Instruktioner

Skala och kok potatisen låt purjon mjukna ien klick smör i en kastrull. Häll över fiskbullarna och värm dom försiktigt i sin sås tillsätt ketchup. Blanka av med lite smör salta och peppra vänd slutligen i räkorna skiva den varma potatisen och lägg den på en djup tallrik och häll fiskbullarna över och garnera med bladpersilja. Servera gärna bröd till lyca till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.