Burgarna blir lite lösa men smaken är jättegod. Jag malde färs av fisk och lök på bilden istf att köra i matberedare.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Om man mixar alla ingredienserna utom creme fraaichen(lite av den) och sedan blandar i fraichen så blir burgarna lite fastare. Man kan även ha i ett ägg i färsen. Tack för det mumsiga receptet! Kramizar susanne
Bra och enkelt recept. Jag gjorde även en variant utan Creme Fraiche som jag stekte i olja till min sons allergiske kompis. Biffarna höll formen ändå.
Så gott och så enkelt. Bra barnmat.
Väldigt användbart recept. Tyckte smeten fick perfekt konsistens och burgarna höll ihop bra. Kanske konsistensen beror på hur ordentligt man kramar ut vätskan ur fisken . Enkla att göra.
blandade lax och spätta, rörde i ett ägg i smeten och panerade burgarna i krossade cornflakes. unisont uppskattat av stora och små.
Gjorde biffar på en öring vi hade fångat, tog ingen crème fraîche men ett ägg. Dessutom rejält med färsk spenat. Så gott!
Så himla roligt med enkla fiskrecept. Dottern, på 1 ½ år, uppskattade dessa lika mycket som jag. Vilket är extra kul då hon är ganska kräsen när det kommer till fisk. Perfekt konsistens, höll bra! En 5:a!