Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare med gurkdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i små kuber och lägg dem i matberedaren. Tillsätt salt och peppar och kör sedan fisken till en massa. Häll ner grädden i en stråle och kör under tiden maskinen tills färsen är blandad.
  2. Forma 4 burgare med vattensköljda händer och doppa burgarna i ströbrödet. stek burgarna i smör i en stekpanna så att de blir gyllenbruna runtom, ca 8 minuter per sida.
  3. Skala löken och skiva den tunt. Skiva tomaterna tunt och skölj salladen.
  4. Blanda crème fraiche och bostongurka till dressingen. Värm bröden.
  5. Lägg samman fiskburgarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.