Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare med kålsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett barnsnällt sätt att äta fisk. Tar 30 minuter att göra och är mycket godare än färdigköpta! Den som vill serverar med något annat tillbehör. 347 kalorier per portion 16 g fett 38 g protein 11 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen fint med mandolin eller osthyvel. Blanda den med vinäger och ½ tsk salt, låt stå 15 minuter. Skär fisken i mindre bitar, mixa den stötvis i en matberedare till en ojämn färs.
  2. Skala och finhacka löken. Blanda den förhand med fiskfärs, ägg, peppar och 1 ½ tsk salt. Forma färsen till burgare, stek dem i oljan 3 minuter per sida.
  3. Blanda yoghurt, senap, gurka och curry. Krama vätskan ur vitkålen med händerna. Servera den med fiskburgare, sås, citron i skivor eller klyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.