Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Den röda fisken

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Härlig vardagsfisk som går hem hos de flesta och är enkel att göra. I originalreceptet föreslås ris som tillbehör men jag brukar servera den med potatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina fisken om den är djupfryst. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär fisken i mindre bitar och strö på salt. Skölj och finstrimla purjolöken. Fräs den i smöret i några minuter. Lägg fiskbitarna i en ugnssäker form med purjolök emellan.
  3. Blanda créme fraiche, fiskbuljong, tomatpuré, senap och potatismjöl. Häll blandningen över fisken. Låt stå i ugnen i 30-40 minuter.
  4. Denna rätt går bra att frysa!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.