Fisken sjuds i en lätt och uppfriskande sås med smaker av Thailand, den goda fisken passar till lunch och middag.
Instruktioner
- Blanda sweet chilisås, fisksås eller soja och limesaft i en liten kastrull och koka upp på låg värme. Låt sjuda 2 minuter under omrörning tills såsen är väl blandad. Ställ åt sidan.
- Blanda majsmjöl och koriander i en skål och krydda med salt och peppar. Vänd fiskfiléerna i mjölet tills de är täckta och lägg dem på ett fat.
- Hetta upp oljan på hög värme i en stekpanna. Lägg fiskfiléerna i pannan och stek försiktigt ca 2 minuter på varje sida, tills gyllene. Det är viktigt att oljan är tillräckligt het innan fisken steks. Prova att lägga en liten brödtärning i oljan. När brödet fräser är oljan tillräckligt het.
- Ta upp fiskfiléerna ur pannan och låt dem rinna av på hushållspapper. Lägg upp på ett fat och droppa över den heta såsen.
Publicerat den
5 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar