Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé Thailand

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergod Viktväktarmat som man kan göra lite starkare eller lite svagare beroende på curryhalten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så att filéerna kan skiljas åt. Blanda till marinaden och låt fisken ligga i minst 30 min (jag tar 1-2 timmar).
  2. Stek filéerna försiktigt så att de håller ihop (jag stekte i margarin, ej olja). Håll fsken varm. Skiva purjon och skär paprikan i små bitar, fräs tillsammans.
  3. Tillsätt buljongen, maizenaredningen, ketchup och curry, låt puttra ett par minuter. Häll varm sås över varm fisk.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jopeqwe123 7 maj 2009

    Har du provat att göra din egen curry till detta recept ?? Jag kanske kan hjälpa dig om du vill... - JP -

  • gasen 15 januari 2011

    En jättegod rätt.Kan bli lite stark om man tar ca 3 tsk curry.Maken gillade denna fiskrätt. Hälsningar Gasen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.