Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfileer med gott täcke

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Hittade i en veckotidning. Har ätit den många gånger den är bara så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en ugnsfast form krydda. Blanda bröd, vitlök,nötter,salt, parmesanost, persilja, crème fraiche och paprika. Lägg över fisken. Stek i 225 grader i ca 20 minuter.
  2. Servera fisken med potatismos, riven morot och skyn som bildas.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • petrarask 6 november 2008

    supergott

  • malp 8 september 2010

    Gud så gott !

  • svengelsk 4 maj 2013

    Jättegott. Använde frusen kummelfilé och flagad mandel eftersom jag inte hade pinjenötter.

  • barzet 20 december 2013

    good http://www.darinkamontano.com/ http://www.awfmmellowtouch.net/ http://www.rajasthantour-travels.com/ canada goose coats http://www.darinkamontano.com/

  • ThorbjornH 20 december 2013

    canada goose http://www.darinkamontano.com/ http://www.awfmmellowtouch.net/ http://www.rajasthantour-travels.com/ canada goose constable parka http://www.darinkamontano.com/

  • [email protected] 8 januari 2015

    KtCrMB http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  • Bappi 4 januari 2017

    Attans så gott ... detta var ju rena rama festmåltiden :-) Ett recept att bjuda gäster på ... gott i gott! Full pott med poäng! /kram

  • monicadanell 4 januari 2017

    Tack så mycket jag tycker den är god/ kram Babbi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.