- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Ser riktigt gott ut på tallriken...Och det är det också!
Instruktioner
- Skär bort undersidan på paprikan (där skaftet sitter) och tag ur fröna. Skär fiskfiléerna i mindre bitar, lägg över i en bunke, tillsätt olivoljan, salta och peppra, rör om. (Tips! krydda gärna dessutom fisken med 1 pressad vitlök och saften av 1/2 pressad citron.)
- Fyll paprikan med fisk och varva med hel bladspenat. Ställ den sedan upp i en ugnssäker form. Tillaga i ugn på 225° i ca 20 minuter, eller till fisken är 52° i mitten.
- Vid servering; dela paprikan (se bild) tag gärna det goda spadet som runnit ur paprikan och använd som en sky.
- Blanda vinägretten, smaksätt med t ex örter, senap eller citron.
- Koka grynen enligt anvisningarna på paketet.
Skär alla grönsaker i mindre bitar och blanda allt med de färdigkokta grynen och fetaosten. Slå över vinägretten och blanda igen. Servera med paprikafisken.
Publicerat den
17 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar