Den rökta smaken med fisken blir väldigt gott. Observera jag har ändrat tillagningstid
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hur många grader och hur lång tid i ugnen?
Jag provade receptet och då hade jag gratängen inne i 225 grader i 20-25 minuter. Jag skar ganska tunna skivor av fisken, annars kanske man bör ha det inne längre. Det var jättegott och framför allt enkelt. Nästa gång ska jag byta ut vispgrädden mot en grädde med lägre fetthalt. Det var gott men lite för syndigt en vardag med vispgrädde. Jag kommer också att salta fisken lite innan jag häller på såsen. Kommer garanterat att göras igen.
I dag använde jag mig av detta recept Fiskgratäng med bacon och vitlök. Det var snabbt och enkelt att göra, jag saltade för lite. Men det spelar ju igentligen ingen roll,var och en kan ju salta efter sin smak och tycke.Det smakade jättegott, jag kommer att ha användning av detta recept fler gånger. Som betyg ger jag en 4-a / Irén
Kanongott! Gubben min som normalt bara säger "det var gott" sade minst tre gånger att han tyckte det var jättegott! Jag hade 4% fetthalt på grädden och en 12% vitlöksost men det smakade verkligen krämigt o gott! Detta kommer jag definitift göra igen! Tack! :-)