Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med gösfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt men känns lite lyxigt :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form som rymmer filéerna och placera dem där i.
  2. Spritsa (eller lägg fint) potatismoset längs kanten på formen
  3. Blanda räkstuvningen med matlagningsgrädden, den hackade tomaten och persiljan och bred detta över fisken.
  4. Mal lite svartpeppar och paprikapulver över och strö sedan över riven ost.
  5. Sätt in i ugnen (200 grader) i ca 15-20 minuter tills potatismoset har fått en fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.