Man tager den fisk man haver i frysen...det passar med dill- och smörslungad kokt potatis eller pressad potatis till gratängen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Har gjort en variant på den här - bytte ut crème fraiche mot vit sås/stuvning som jag rörde ner kräftosten i. Magrare, och helt ok smakmässigt. Vi åt med god aptit. Hade inte i någon dill eftersom min man föredrar det utan. Ger inget betyg eftersom jag ändrade så pass mycket på receptet.
Gott och snabbt.
Vi åt med god aptit, både lättlagad och MYCKET god. Min man fick sätta betyget. Egentligen ville han ha ett + efter siffran, så därför höjer jag den till närmaste högre. Den här rätten kommer att lagas fler gånger.
Hej alla! Vad roligt att ni också tycker om fiskgratängen, tack för kommentarer och betyg! Vill bara tipsa om att jag har varierat min fiskgratäng såhär de senaste gångerna: istället för creme fraichen tar jag Creme Bonjour cuisine (scharlottenlök/gräslök eller karljohan-champinjón). Jag har struntat i den gula löken och rivit ned en vitlöksklyfta istället, och så har jag även rört ned ca 1 msk dijonsenap. I övrigt precis som i grundreceptet. Det blir så gott!! Prova. God Jul och Gott nytt år! hälsar Matmys