Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med kräftstjärtar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Var sugen på fiskgratäng och fixade ihop denna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i mitten av en ugnsäker form, salta och peppra. Ställ in ugnen i 10 min, 200 grader.
  2. Rör under tiden ihop såsen. Blanda crème fraiche med vetemjöl och rör i krossade tomater. Smaksätt med hummerfond, dill, matlagningsvin, salt och peppar. Smaka av, du kanske vill ha mer av något!
  3. Ta ut fisken från ugnen. Spritsa eller klicka ut potatismos runt filéerna, fördela sedan rejält med kräftstjärtar över fisken. Slå över såsen och gratinera i 200 grader, ca 15-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.