Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med spätta, ädelost och broccoli

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det fanns ett recept till denna rätten en gång. Men nu har jag gjort den så många gånger så jag gör efter huvudet. Eftersom den är vår familjefavorit så ska jag dela med mig och försöka tänka efter hur jag gör och med vad.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra fisken och rulla ihop filéerna. Lägg dem i en ugnsform. Lägg broccolin runt fisken (det går att använda frusen broccoli men risken är att gratängen blir lite vattnig). Häll på grädden och smula ner osten i formen. Gratinera i 225 graders ugn, ca 15-20 min. Servera med ett gott ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.