Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god och mättande fiskgratäng!

Ingredienser

Instruktioner

Koka fisken. Koka potatisen. Skiva sedan potatisen och täck botten på en ugnsfast form. Lägg fisken och räkorna över potatisen. Knaperstek baconet och strö över. Tilllaga en påse Blå Band Potatis & purjolökssoppa enligt anvisningen på påsen, men tag endast 5 dl vatten och byt ut mjölken mot 2 dl creme fraiche. Slå såsen över allt och grädda i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.