Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng á la Nennes

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Snabb, god och lättlagad fiskgratäng som gör succé!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva den tinade torsken och lägg den i en smord gratängform. Lägg ärtor och skivad purjolök uppepå. Strö över med citronpeppar och några klickar smör (ca 4 msk).
  2. Såsen: Blanda mellangrädde och crème fraiche. Rör i chilisås, hummerfond, hackad dill och maizena. Smaka av med citronpeppar. Häll såsen över fisken, ärtorna och purjolöken.
  3. Strö riven ost över fiskgratängen.
  4. Grädde i ugnen 200 gr, ca 30 min eller tills osten fått en gyllenbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.