Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

En rätt jag "slängde ihop" och som blev både god och het! I receptet ingår Arlas creme fraiche gourmet som är smaksatt med saffran och tomat. Om man inte har det hemma så kan man själv smaksätta naturell creme fraiche med saffran och tomatpuré.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en smord form. Skiva purjon och fräs i stekpanna. Ha i creme fraichen och bladspenaten. Ha i grädden/mjölken och red av med maizenaredningen. Krydda med salt och peppar. Låt allt puttra en stund.
  2. Häll såsen över fisken och strö över chiliflakes. Ställ in i mitten av ugnen i 175° i ca 45 minuter (om du använder djupfrysta fiskblock). Ta ut och strö över räkorna. Ställ in i ugnen ytterligare 5 minuter så att allt blir varmt.
  3. Var försiktig så att inte räkorna står i ugnen för länge då de gärna blir sega!
  4. Servera till kokt pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • asaibrahim 22 april 2012

    Mkt bra och lättlagat. Jag bytte ut bladspenaten mot färsk persilja och lade även till 2-3 msk tomatpuré och ketchup. (Jag blandade med naturell creme fraiche och saffran).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.