Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med tomat och räkor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Fiskgratäng med tomat och räkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskfilén på ett ugnssäkert fat. Salta och peppra.
  2. Smält smöret i en kastrull, rör ner mjöl och späd med mjölken. Koka upp under omrörning. Sjud några minuter. Tillsätt äggulan under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda potatismoset med en äggula, spritsa eller klicka ut moset runt fisken.
  4. Häll såsen över fisken och lägg över tomatskivor. Strö över fårost. Ställ in i ugnen ca 25 minuter.
  5. Garnera med räkor och basilika. Servera med citronklyftor och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • enAnnan 3 juni 2008

    Jättegott och bra snabb vardagsmat. Vi hade torsk istället för hajmal, och gjorde egen mos som jag tycker är godare. God smakbrytning med tomat, feta och räkor. Gillades mycket av oss alla tre. Rekommenderas

  • leolina 1 november 2009

    jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.