Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En väldigt lättlagad fiskgratäng, går lika bra att göra gratängen med pangasiusfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen mjuk.
  2. Mosa potatis med smör. Tillsätt mjölk, salt, peppar och muskoten. Mosa till lagom konsistens.
  3. Sätt ugnen på 175 grader.
  4. Smöra en eldfast form. Lägg fiskfiléerna i botten. Salta och peppra.
  5. Fördela potatismoset runt kanten på formen. Häll såsen i mitten. Sätt in i ugnen 15 minuter. För en finare yta byt till grill de sista 5 minuterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.