Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En lättlagad och god fiskgratäng med b la räkost, crabbsticks och crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en smord ugnsform och krydda med salt och citronpeppar.
  2. Rör ihop alla övriga ingredienser, smaka av om du vill ha mera kryddor, bred röran över fisken. Ställ in i ugnen på 225º i ca 25 minuter tills det fått fin färg och fisken är klar. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.