Ännu en god fiskrätt från Svenska Fisk i Göteborg
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175ºC.
Låt alla ingredienser till såsen utom redningen koka upp. Tillsätt maizena och dra kastrullen från plattan när såsen tjocknat. Häll såsen över fiskfiléerna i en ugnsfast form - sätt in i ugnen.
- Skala, koka och mosa potatisen. Tillsätt smör, mjölk och socker. Salta och peppra.
- Mixa ingredienserna till brödtäcket. 5. Ta ut fisken efter ca 20 min. Höj temperaturen till 225ºC. Klicka moset över fisken och strö brödtäcket överst. Grädda i ugnen tills täcket fått en gyllenbrun färg. Servera med riven morot.
- Gluten? Välj glutenfritt bröd.
Laktos? Välj laktosfri crème fraiche, mjölk och smör.
Uteslut osten om du är mycket känslig.
Ägg? Nej
Publicerat den
17 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar