Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng Italiano

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en god fiskrätt från Svenska Fisk i Göteborg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175ºC. Låt alla ingredienser till såsen utom redningen koka upp. Tillsätt maizena och dra kastrullen från plattan när såsen tjocknat. Häll såsen över fiskfiléerna i en ugnsfast form - sätt in i ugnen.
  2. Skala, koka och mosa potatisen. Tillsätt smör, mjölk och socker. Salta och peppra.
  3. Mixa ingredienserna till brödtäcket. 5. Ta ut fisken efter ca 20 min. Höj temperaturen till 225ºC. Klicka moset över fisken och strö brödtäcket överst. Grädda i ugnen tills täcket fått en gyllenbrun färg. Servera med riven morot.
  4. Gluten? Välj glutenfritt bröd. Laktos? Välj laktosfri crème fraiche, mjölk och smör. Uteslut osten om du är mycket känslig. Ägg? Nej

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.