Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med aioli och sweet chilisås

(1 kommentar)  
Fiskgratäng med aioli och sweet chilisås Fiskgratäng med aioli och sweet chilisås
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mamma lilla va’ gott det blev, hade mycket aioli över och här lyfte den verkligen gratängen. Slatten vispgrädde gjorde också susen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fiskfiléerna, sätt ugnen på 225 grader. Skär fiskfiléerna i mindre bitar och lägg ner i en smord ugnsform. Krydda med italiensk salladskrydda och citronpeppar. Låt filéerna gå i ugnen i 10 minuter. Ta ut formen.
  2. Stek baconet i mindre bitar och låt rinna av på hushållspapper. Blanda yoghurt, vispgrädde, aioli, sweet chilisås och rör sist i bacon bitarna och den rivna osten. Bred röran över fiskfiléerna och grädda färdigt i 15 minuter.
  3. Servera med potatis, ris eller pasta och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hekr 19 januari 2014

    Jättegott tyckte hela familjen. Gjort denna rätt många gånger nu. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.