Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med crème fraiche och kaviar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och snabblagad fiskgratäng som uppskattas av hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina torskfilén och skär den i bitar och lägg den i en ugnsfast form. Krydda med citronpeppar och salt.
  2. Finfördela och rör ner buljongen i crème fraichen i en skål. Tillsätt vitpeppar, syltlök och till sist en liten sträng kaviar.
  3. Häll smeten över fisken och strö över den rivna osten. Gratinera i ugn i 200-225 grader i ca 20 minuter. Servera med ris och gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.