Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Oftast när jag tillagar denna rätten kokar jag potatis vid sidan om och gratinerar enbart fisken i såsen. Ett fantastiskt recept som inte kan bli enklare! Det funkar även bra med annan fisk , exempel lax eller torsk.

Ingredienser

Instruktioner

Spritsa potatismoset längst kanterna av en form. Lägg fisken i mitten av formen. Blanda alla ingredienser till såsen i en skål, smaka av efter hand då du häller i kaviar och kryddor. När du är nöjd med såsen häller du den över fisken. Ställ formen i ugnen på 200 grader i ca 30-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 23 oktober 2012

    Gjorde denna gratäng på kolja. Jättegott. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.