Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med Kalles kaviar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

...prova Kalles kaviar inte bara på smörgåsen...eller frukostägget...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 °C. Tina fisken och lägg den i en ugnsfast form.
  2. Vispa samman crème fraiche, kesella, kaviar och dill. Salta och peppra. Lägg röran över fisken.
  3. I ugnen i cirka 20–25 minuter.
  4. Servera med kokt potatis, broccoli och körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.