Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med kaviarsås.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket omtyckt gratäng och enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Placera fisken i en smord ugnssäker form.
  2. Smält smöret till såsen. Rör ner mjölet och späd med mjölken. Låt koka ett par minuter.
  3. Smaka av med kaviar, dill, salt och peppar
  4. Häll såsen över fisken.
  5. Sätt in i 200 graders ugnsvärme, ca 30 minuter. Servera med dill och nykokt potatis.
  6. Smaklig spis !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.