Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med örtkryddad philadelphia/fraiche

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Snodde ihop detta ikväll och det blev supersmaskens!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en gratängform med smöret. Skala och finhacka löken. Lägg den i botten på formen. Lägg fiskfiléerna över och salta. Strö över hälften av citronpepparn.
  3. Blanda crème friache, pPiladelphiaosten och mjölken med dragon, örtsalt och resten av citronpepparn och bred blandningen över fisken. Gratinera i 30 min.
  4. Serveras med kokt potatis, citron och riven morot.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.