- Serverar: 3 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
En mycket god fiskgratäng med pepparrotssås
Instruktioner
- Koka upp ca 1 liter vatten med fiskbuljongtärningarna samt lök, pressad citron, vitpepparkorn och vinet. Låt koka ca 5 minuter innan du lägger i fisken. Låt den sjuda i några minuter och lägg den i en smord form.
- Spara fiskbuljongen och gör en vanlig bechamelsås med en del av fiskbuljongen i och pressa i riven pepparot (finns på tub) efter smak, salta och peppra.
- Bred ut moset runt längs kanterna och häll över såsen och in i 225 grader i ca 15 minuter.
Publicerat den
14 oktober 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket god.
OK, men vad ska jag spara fiskbuljongen till??
Hej och tack anders för ett super god fiskgratäng kommer att göra flera gånger alla tyckte om den helt klart full pott monica
Var hos vänner i Fellingsbro i helgen som bjöd på denna gratäng och det var jättegott. I vårt fall räckte den till 4 personer men det blev inget kvar.