Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med pepparrotsost

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God, enkel att fixa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj formen med smöret. Lägg i fiskfiléerna. Salta och krydda lite med citronpeppar. Rör ihop philadelphiaosten, pepparrotsosten och grädden och klicka över fisken. Dofta över citronpeppar igen.
  2. Gratinera i 225 graders ugn i 25-30 min.
  3. Serveras med kokt potatis alt. ris och gröna ärtor, samt en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.